Strippenkaarten

Herken jij je hierin?

  • “Ik heb soms een aantal uur ondersteuning/sparren nodig”
  • “Soms heb ik weken dat ik helemaal vol zit en ik graag hulp zou kunnen gebruiken”
  • “Voor het lanceren van mijn online programma heb ik altijd heel veel hulp nodig”
  • “Ik heb geen werk dat ik elke maand kan uitbesteden”

Dan is een communicatiestrippenkaart wat voor jou. Je kunt namelijk een hoop aan mij uitbesteden. Met mijn 16 jaar aan communicatie-ervaring kun je erop vertrouwen dat ik ook jouw communicatievraagstukken professioneel oppak en afhandel. Waar kun je dan aan denken? Oh zoveel. Bijvoorbeeld jouw social media, nieuwsbrief of je blog. Maar denk ook eens aan: persberichten, artikelen of website teksten schrijven, jouw visitekaartjes en flyers opmaken en bestellen. Of al je ander drukwerk vlotjes laten verlopen, zodat het binnen een week dampend op je bureau ligt, je evenement tot in de puntjes verzorgen (mèt de juiste communicatieuitingen!) en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Voordelen communicatiestrippenkaart

Met een communicatiestrippenkaart koop je vooraf uren in, tegen een vast (lager) bedrag, en zet je mij aan het werk als het jou uitkomt. De strippenkaart is 6 maanden* geldig. Dus als je een maand niet zoveel werk hebt, gebruik je die uren in de volgende maand.

*OMDAT IK GRAAG DE FEELING HOU MET JOUW BEDRIJF, HEEFT DE STRIPPENKAART EEN HOUDBAARHEIDSDATUM. 

 

Bestellen

Je kunt hieronder je communicatiestrippenkaart bestellen. Na betaling ontvang je een factuur per e-mail en ga ik voor je aan de slag.