Website

Een gloednieuwe website nodig? Een landingspagina nodig voor jouw nieuwe product of dienst? Laat mij het voor je bouwen in WordPress. Een webshop en koppeling met je e-mailmarketingprogramma behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Online trainingen

Graag jouw kennis omzetten in een online training? Geen kaas gegeten van de techniek? Ik kan niet alleen zorgdragen voor een online leeromgeving, maar je ook adviseren bij de opzet, planning en geautomatiseerde e-mails.

Websitebeheer

Heb je genoeg content, maar geen tijd om dit op je website te plaatsen? Wil je graag wat zaken verbeteren op je website, maar geen idee hoe dat moet? No worries. Dit kan ik als webmaster van je overnemen.

E-mailmarketing

Als jij ook elke week met een schok wakker wordt en denkt “oh ik had de nieuwsbrief moeten schrijven!” en je je haren uit je hoofd trekt want ‘hoe werkte dat mailingprogramma ook alweer?’. Geen nood! Ik zorg voor de techniek, de planning en de verzending. Koppel ik het inschrijfformulier meteen even aan je website. Oh ja, ik werk heel graag met Mailchimp, maar andere programma’s kennen voor mij ook geen geheimen.

Bloggen en tekstschrijven

Ghostbloggen onder jouw naam, interviews, website- en SEO-teksten. Kortom, heb je iets te vertellen? Dan maak ik er een goed lopend sprankelend verhaal van. ‘Maar ik heb niets te vertellen.’ Echt wel. Ook dat krijg ik er uit. Beloofd.

Social Media

“Ik moet ‘iets met social media’, maar…” Je hebt geen tijd en/of knowhow om op een structurele manier met social media bezig te zijn. Toch weet je dat je er ‘iets’ mee moet. Ik help je hier graag bij. Wat doe ik? Webcare en community management, contentcreatie en een uitgebreide maandelijkse rapportage en evaluatie. Wil je liever zelf blijven posten, maar weet je niet hoe? Dan kan ik je maandelijks adviseren en bijsturen.

Nog meer uitbesteden?

Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken die je aan mij kunt uitbesteden. Met mijn 15 jaar aan communicatie-ervaring kun je erop vertrouwen dat ik ook jouw communicatievraagstukken professioneel oppak en afhandel. Waar kun je dan aan denken? Oh zoveel. Denk eens aan: persberichten, artikelen of website teksten schrijven, jouw visitekaartjes en flyers opmaken en bestellen. Of al je ander drukwerk vlotjes laten verlopen, zodat het binnen een week dampend op je bureau ligt, je evenement tot in de puntjes verzorgen (mèt de juiste communicatieuitingen!) en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Uiteraard alles: kickass en eigenzinnig!