Als bedrijf wil je graag zichtbaar zijn online, maar hoe dan? Door veel wisselende content op je website (dat vindt Google fijn) zorg je voor meer bezoekers naar je website. Maar waar schrijf je dan in hemelsnaam over? Met de Content Booster leer ik je een lijn aanbrengen in je zichtbaarheid op internet en je online publicaties.

Mooi, jouw bedrijf heeft een prachtige website. Alles staat erop en zo nu en dan wordt er een nieuwsberichtje op geplaatst. Met nadruk op ‘zo nu en dan’, want een echte lijn zit er niet in. Binnen jouw bedrijf is er ook niet echt iemand die zich hier mee bezighoudt. Jullie doen eigenlijk maar wat. Met de Content Booster gaan we een lijn aanbrengen in je online communicatie. We kijken niet alleen naar je nieuwsberichten, je blog, maar ook naar je social media.

Je kunt veel met taal. Het brengt niet alleen kennis over, maar je stuurt er ook emoties mee aan. En die emotie heb je nou juist nodig. Emoties nemen de beslissing, zodat iemand klant bij je wordt én blijft. De juiste tone-of-voice is key. Samen stellen we een plan samen waar we een duidelijke strategie neerzetten voor alle content van jouw bedrijf.

  • We beginnen met een sparringsessie
  • Dan brengen we alle communicatiemiddelen in beeld en kijken we naar de huidige situatie
  • We kijken naar je nieuwsbrief, website en social media
  • Dit vertalen we naar een strategie waar je de komende tijd mee aan de slag gaat
  • Een handige contentplanning, zodat iedereen zich aan de afspraken houdt
  • Ik hou de deadlines voor je in de gaten, zodat jullie de boel niet laten versloffen
  • Jullie schrijven zelf de content, maar ik zorg voor inspiratie en redigeer de teksten
  • Ik laat jullie handige tools zien die het plaatsen van content gemakkelijker maakt
  • Tussendoor bekijken we je online statistieken en sturen we bij waar nodig

De Content Booster is mogelijk vanaf € 750,- per maand, gedurende een jaar. Om echt serieus aan de slag te gaan met je content, om het een vaste plek te laten krijgen binnen jouw bedrijf, gaan we een jaar aan de slag. Tijdens dit traject overleggen wij regelmatig en zetten we elke maand nieuwe acties uit, kijken we of we nog op koers liggen en sturen we bij waar nodig.

Waarom met mij samenwerken?

Met mijn 16 jaar aan communicatieervaring bij verschillende bedrijven, socialmediagebruiker vanaf het eerste uur en een grote bak aan inspiratie voor sprankelende content, ben ik graag jouw communicatieadviseur op afstand. Ik denk met je mee, duik in jouw bedrijf en geef advies waar nodig.

 

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met mij op, zodat ik meer over je bedrijf te weten kom.

Wil jij graag de content booster, maar heb je geen zin (of tijd) om de teksten te schrijven, de nieuwsbrief op te maken en versturen of al die social berichten in te plannen? Ook dit is geen probleem en kan ik je uit handen nemen