Ben jij of je bedrijf met social media begonnen, maar blijft het een ‘moetje’ en ben je eigenlijk (eerlijk!) maar wat aan het aanrommelen? Je bent van start gegaan, maar geen idee waar je eigenlijk naartoe wil?

Heeft jouw bedrijf geen communicatieafdeling of mis je een medewerker die ‘social’ is? Het kan best zijn dat de persoon die nu je social media aanpakt, geen idee heeft waar jij naartoe wil. Zomaar ergens aan beginnen, zonder dat er een strategie achter zit is doodzonde. Dat kan ook anders en daar kan ik je bij helpen.

Met de Social Media Kick zorg ik ervoor dat wij je social media naar een hoger niveau gaan tillen. Niet alleen krijg je dan weer zin in je social media, maar krijg je ook eindeloos veel inspiratie van mij.  Hoe pak ik dat aan?

  • We gaan kijken wat nou écht bij jou en je bedrijf past
  • We zetten handige tools in, zodat je ook nog eens efficiënt gaat posten
  • We zetten een strategie uit met haalbare doelen om naartoe te werken
  • Wat is nou echt belangrijk voor jou en je bedrijf?
  • We zetten dit in een kort plan met een planning, zodat iedereen zich eraan houdt
  • Ik ga je leren hoe je de resultaten kunt ‘lezen’ en hoe je hierop kunt inspelen

De Social Media Kick is mogelijk vanaf € 550,- per maand, gedurende een jaar. Ja, ja, we gaan een jaar met je social media aan de slag. Vaak willen ondernemers snel resultaat en dat begrijp ik ook. Maar social media kost een hoop tijd. Social media is geen wondermiddel, het is een middelJe bouwt echt aan een online community. Tijdens dit traject overleggen wij regelmatig en zetten we elke maand nieuwe acties uit, kijken we of we nog op koers liggen en sturen we bij waar nodig.

Waarom met mij samenwerken?

Met mijn 16 jaar aan communicatieervaring bij verschillende bedrijven, socialmediagebruiker vanaf het eerste uur en een grote bak aan inspiratie voor sprankelende content, ben ik graag jouw communicatieadviseur op afstand. Ik denk met je mee, duik in jouw bedrijf en geef advies waar nodig.

 

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met mij op, zodat ik meer over je bedrijf te weten kom.

Wil jij graag de social media kick, maar heb je geen zin (of tijd) om al die social berichten in te plannen? Ook dit is geen probleem en kan ik je uit handen nemen