Website nodig?

Een gloednieuwe website nodig? Een landingspagina nodig voor jouw nieuwe product of dienst? Laat mij het voor je bouwen in WordPress. Een webshop en koppeling met je e-mailmarketingprogramma behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Ik werk graag met WordPress. Het heeft als voordeel dat het heel eenvoudig in gebruik is. Voor jou en jouw team dus zeer gemakkelijk bij te houden. Een handig instructiefilmpje krijg je erbij en laat zien hoe je bijvoorbeeld zelf een nieuwsbericht kunt plaatsen op je website.

Standaard website pakket

1 vaste prijs voor het totale pakket

  • Keuze uit verschillende prachtige layouts
  • Aangepast aan jouw huisstijl
  • WordPress beheersysteem om makkelijk je site aan te kunnen passen
  • Optimalisatie van jouw vindbaarheid op Google (SEO)
  • Inclusief de meest handige plugins die voor jouw bedrijf werken
  • Uiteraard responsive

Nu voor slechts € 1.200,-  € 899,-

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een volledig lijst van alles wat binnen dit pakket zit. Don’t worry, je zit nog nergens aan vast. Geef in de e-mail aan of je gebruik wilt maken van het standaard pakket of juist extra wensen hebt. Denk bijvoorbeeld aan een volledige webshop (met iDeal!) of een website in meerdere talen.

[su_button url=”mailto:mail@priscillasmith.nl” background=”#57b4a0″ size=”5″ icon=”icon: heart”]Vraag hier je offerte aan[/su_button]

 

Waarom met mij samenwerken?

Met mijn 16 jaar aan communicatieervaring bij verschillende bedrijven, socialmediagebruiker vanaf het eerste uur en een grote bak aan inspiratie voor sprankelende content, ben ik graag jouw communicatieadviseur op afstand. Ik denk met je mee, duik in jouw bedrijf en geef advies waar nodig.

 

Lijkt je dit wat? Neem dan contact met mij op, zodat ik je een offerte kan sturen.