"Doordat je alle programma’s waarmee ik werk veel beter kent dan ik, ben je sneller. Bovendien ben je op de hoogte van allerlei slimme oplossingen, die tijd- en geldbesparend zijn. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb in jou niet alleen iemand die mijn social media inplant en mij ondersteunt op technisch vlak, maar ook iemand die proactief is en meedenkt. Je bent betrouwbaar en snel. Je communiceert goed. Je bent harde werker en een leuk mens. Ik voel toewijding aan mijn bedrijf, ondanks het feit dat je daar maar 10 per maand actief in bent. Dat vind ik  heel bijzonder." www.marjonsarneel.nl

Marjon Sarneel

Marjon Sarneel Schrijfcursussen

"Bij de workshop van Priscilla is het eindproduct ‘appeltaart’ een heel makkelijk uitgangspunt om terug te redeneren naar verschillende onderwerpen voor blogs en andere content. Welke ingrediënten gaan erin, welke techniek gebruik je, uit welke ‘bron’ komen je ingrediënten en wat kun je er nog méér mee maken? ." Judith Sterkenburg "Op een hele visuele inzichtelijke manier maakte Priscilla Smith duidelijk dat blogartikelen voor je neus liggen. Je hoeft niet moeilijk te denken om op inspiratie te komen. Ik ga in ieder geval brainstormen en kaartjes maken!" Marijke Lammers www.pattygolsteijn.nl

Deelnemers startersfestival

Patty Golsteijn

"Sinds de samenwerking met jou heb ik een enorme sprong gemaakt in mijn bedrijf. Zowel inhoudelijk als qua PR naar buiten toe. Het zorgt ervoor dat ik meer kan werken aan de inhoud en dat ik in korte tijd meer mensen kan bereiken, doordat ik zaken kan uitbesteden. Zo heb je een online leeromgeving gebouwd voor mijn training, de webinars klaargezet, mijn digitale agenda en mijn online betalingssyteem ingericht. Daarnaast zorg je dat mijn nieuwsbrieven tijdig worden verstuurd. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden! Het kost mij geld, maar ik verdien het ook dik terug, doordat ik kan groeien. En daar ben ik jou dankbaar voor." www.volledigleven.nl

Anne-Marie Hamming

Volledig Leven

"Ik heb je ingehuurd zodat je me werk uit handen zou nemen zodat ik meer tijd over had voor de taken die belangrijker voor me zijn. Je hebt deze taken opgelost door de taken over te nemen en op tijd af te ronden. Daarin was je heel flexibel en communicatief. Mijn verwachtingen met betrekking tot onze samenwerking zijn uitgekomen. Hoewel ik het lastig vind zaken uit te besteden heb je me goed aangevoeld en de opdrachten tot een heel goed resultaat gebracht." www.jerrytieben.nl

Jerry Tieben

MyEcourse

"Priscilla heeft voor mij een aantal teksten voor mijn website en blog geschreven. Zij kan de woorden die in mijn hoofd zitten op papier zetten en er nog een leuk stuk van maken ook. Ik kan Priscilla aan iedereen aanraden die vast zit met, of geen tijd heeft voor het schrijven van teksten." www.sweetappledesigns.com

Wendy de Haas

Sweet Apple Designs

"Werken met Priscilla is een feest. Elke keer weer. Op het gebied van social media marketing & zakelijke online communicatie is Priscilla mijn favoriete go-to. Ze is een geweldige persoonlijkheid, grappig en de creativiteit spat van haar af. Ben je op zoek naar een samenwerkingspartner die met je meedenkt, ontzettend creatief is, verstand heeft van haar vak Marketing & Communicatie. Wil je jouw bedrijf ècht zichtbaar maken – neem contact op met Priscilla Smith." www.virtual-efficiency.nl

Daniëlle Molenaar

Virtual Efficiency
 

Samenwerken, lijkt dat jou ook wat?

Hebben de referenties jou overtuigd om je online communicatie door mij te laten oppakken? Kijk dan eens hier voor mijn tarieven of neem direct contact met mij op. Ik communiceer het liefst via de e-mail, Skype of Whatsapp. Ik ben namelijk dol op online tools. Daarom krijg je als wij met elkaar in gesprek gaan, meteen een gaaf cadeautje van mij. Een lijst met mijn handige tools!

Hoor ik van je?