Wie ben ik?

Communicatieadviseur nodig? Ik ben Priscilla Smith, jouw one woman communicatieafdeling op afstand. Ik ben 37 jaar en woon in hartje Rotterdam. Ik kan je ondersteunen en adviseren bij al jouw communicatiewerkzaamheden. Van het onderhouden en bouwen van een WordPress-website, copywriting, je social media bijhouden, maar ook je e-mailmarketing aanpakken en inrichten. Grootschalige projecten? Met mijn breed netwerk zorg ik ervoor dat ook die gróte klussen de doelstellingen halen.

Waar word ik blij van?

  • Nieuwe media en mensen aan het lachen maken op social media en daarbuiten.
  • Hard werken zonder te veel ‘geouwehoer’. Waar ik mij op kantoor vaak aan stoorde was die ellenlange overleggen die nergens toe leiden. Op zijn Rotterdams gezegd hou ik meer van ‘niet lullen, maar poetsen met je klauwen uit de mouwen’.
  • Verder kun je mij wakker maken voor een verse bak koffie en mag ik graag in het weekend genieten van een heerlijk koud biertje. In het gras in een van de Rotterdamse parken of in een gezellige kroeg met goede vrienden.

Mijn kwaliteiten en specialiteiten:

Ik heb de afgelopen 16 jaar bij veel verschillende bedrijven als communicatieadviseur mogen binnenkijken. Ik ben een nieuwsgierig aagje en vind het daarom heerlijk om nu als ondernemer bij andere leuke ondernemers binnen te mogen kijken. Mijn ervaring is voornamelijk marketing en communicatie, zowel offline als online. Ik ben dol op het toegankelijk maken van moeilijke teksten of het herstructureren van webcontent. Hiernaast is het creatief ontwerpen en opmaken van communicatiemiddelen een van mijn krachten. Bouw graag sites en maak gebruik van open source CMS, zoals Joomla en WordPress. Als communicatieadviseur ben ik jouw communicatieafdeling op afstand.

Mijn ervaring met systemen:

MS Office
Word, Excel, Access, Power Point, Prezi, Publisher, Outlook

Print/Online
Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Paint Shop Pro, Corel Draw, Tridion, Dreamweaver, Joomla, WordPress, SharePoint, Google Analytics, Google Adwords

Social
Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest, Instagram, Google+, YouTube, Hootsuite, Buffer, Periscope

Overig|
Dropbox, Toggl, WunderList, Trello, Asana, Autorespond, Mailchimp, ActiveCampaign, TimeTrade, Skype etc.etc.

Mijn socials:

Facebook Facebook  twitter Instagram