Startersfestival 13 maart in Utrecht. Ben jij erbij?

Op maandag 13 maart geef ik een supergave workshop tijdens het Startersfestival van Patty Golsteijn.

Mijn workshop: Content voor 6 maanden in 60 minuten

Als starter wil je graag zichtbaar zijn online, maar hoe dan? Door veel wisselende content op je website (dat vindt Google fijn) zorg je voor meer bezoekers naar je website. Maar waar schrijf je dan in hemelsnaam over? Tijdens deze korte workshop leer ik je een lijn aanbrengen in je zichtbaarheid op internet en je online publicaties.

Hoe ziet de workshop eruit?

In ieder geval geen Powerpoint of zitten en luisteren. We gaan aan de slag! Met handige spelkaarten, vellen papier en stiften. Je gaat naar huis met onderwerpen voor content voor 6 maanden. Niet alleen inspiratie dus. Oh ja, je krijgt uiteraard ook mijn handige contentkalender mee. Kun je die als je thuiskomt, meteen invullen.

Wat gaan we niet doen?

Ik ga je niet leren bloggen. Op de dag zijn er wel andere workshops die dat aan je leren, dus neem je lijst mee en dan kun je meteen aan de slag!

Wat is het startersfestival?

Het is een festival speciaal voor ondernemers die net starten of nog moeten starten. Het wordt georganiseerd door ‘Miss Cut the Crap’ Patty Golsteijn. Op dit festijn zijn onwijs veel gave ondernemers aanwezig die je kunnen helpen, inspireren en vragen beantwoorden. Naast de grote lijst aan workshops geven bijna al deze mensen ook 1-op-1 sessies waarbij je specifieke tips en feedback krijgt die op jou van toepassing zijn.

Meer weten? Kijk dan even hier en koop je kaartje! Slechts € 29,-!

Voor wie?
Zelfstandig professionals.

Wanneer?
Maandag 13 maart 2017 van [11:00]u-[17:00]u. Inloop vanaf [10:30]u.

Waar?
Seats2Meet Utrecht CS (Moreelsepark 65)

Hoeveel?
€ 29 (ex btw). Dit is inclusief een heerlijke lunch, tussendoortjes, koffie en thee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.